Hoofdstraat 21B 5121 JA RIJEN

Openingstijden

Ma/Vr 10:30-18:00 -Za:11:00-18:00 -Zo: Gesloten

Neem contact op

06 19 54 53 01

No Products in the cart

Hoofdstraat 21B 5121 JA RIJEN

Ma/Vr 10:30-18:00 -Za:11:00-18:00 -Zo: Gesloten
06 19 54 53 01

Computer reparatie Rijen

Start uw computer niet op? Is uw laptop heel traag of heeft u last van computer virussen? Dan ben je bij AA Telecom Rijen aan het juiste adres! Wij zorgen dat uw computer weer naar wens werkt. Onze experts hebben meer dan 10 jaar ervaring in huis om al uw computer problemen op te lossen. Wij zijn in alle merken thuis wat betreft het repareren of vervangen van onderdelen. Door onze snelle service hebben wij uw computer vaak binnen
1 werkdag gerepareerd.

Wij repareren alle merken van computer en laptops!

computer reparatie rijen

 

Laptop reparatie Rijen

Wanneer uw tablet of laptop scherm stuk is hoeft u niet gehele laptop weg te gooien. Een laptop scherm is vaak makkelijk te vervangen voor een nieuwe waardoor uw apparaat weer als nieuw is. Bij AA Telecom kunnen we dat voor u repareren zo kunt u weer door met uw dagelijkse werkzaamheden.

computer reparatie rijen

 

Computer of laptop APK

Het is zeer aan te raden om uw computer of laptop een onderhoud te geven. Zo wordt uw computer sneller, schoner van virussen en overbodige programma’s worden verwijderd. Wij gaan belangrijkste punten van uw computer na kijken zo kunt u vlug weer aan de slag!

computer apk in rijen

 

Computer of netwerk hulp aan huis

Soms is het noodzakelijk dat wij bij u thuis moeten zijn voor het oplossen van wifi punt of een printer. Ook kunnen wij u helpen met computer problemen als u geen tijd hebt om langs te komen.

 

Advies aanschaf computer tablet of telefoon

Bent u opzoek naar een computer of een tablet, laptop? Wij kunnen u daarbij helpen! Wij geven u eerlijk advies bij een aanschaf van een computer zodat u niet te veel betaald. Heeft u een computer gekocht en heeft u daarbij help nodig? Wij helpen u graag met de installatie procedure of advies voor een antivirus om gevaarlijke virussen buiten de deur te houden.

tablet reparatie rijen

Data herstel & back-up van foto’s en video’s

Bent u al uw bestanden kwijt? Daar hebben wij een oplossing voor! Wij kunnen in de meeste gevallen uw bestanden terug halen. Daarnaast kunnen wij u adviseren over hoe u het beste uw bestanden veilig kunt stellen middels een back-up, zo voorkomt u dat u bestanden kwijt raakt in de toekomst.

Windows reparatie rijen

 

Telefoon & Tablet reparatie

Wij voeren alle soorten GSM reparaties uit aan uw telefoon & tablet. Bijvoorbeeld het vervangen van een kapot scherm of een snel leeg lopende accu. Daarnaast herstellen wij ook waterschade aan uw toestel.

Tablet reparatie rijen

Heeft u vragen over uw computer of telefoon? graag contact opnemen met AA Telecom. Wij staan 6 dagen per week voor u klaar!

Computer reparatie Rijen en omgeving!

Chat openen
1
Waarmee kunnen wij u helpen?
Leuk dat u er bent, waarmee kunnen wij u helpen?