Hoofdstraat 21B 5121 JA RIJEN

Openingstijden

Ma/Vr 10:30-18:00 -Za:11:00-18:00 -Zo: Gesloten

Neem contact op

06 19 54 53 01

No Products in the cart

Hoofdstraat 21B 5121 JA RIJEN

Ma/Vr 10:30-18:00 -Za:11:00-18:00 -Zo: Gesloten
06 19 54 53 01

E-mail problemen

Het niet kunnen ontvangen of versturen van mail kan verschillende oorzaken hebben. E-mail problemen oplossen is niet zo simpel als het lijkt, denk bijvoorbeeld aan instellingen van het account die mogelijk niet goed zijn geconfigureerd. Het komt ook weleens voor dat een anti-virus programma blokkade op het mail verkeer legt om beveiliging redenen. Zo zijn er nog veel meer redenen waarom u niet kan mailen. Bij AA Telecom hebben wij de kennis in huis om dit voor u op te lossen.


Mail instellingen IMAP of POP3.

IMAP:
IMAP is de moderne vorm van POP3 Protocol, hierbij worden de mails bewaard op de server van de provider zoals KPN of Ziggo. Wanneer u een email verwijderd van uw telefoon of tablet, dan wordt deze ook van de server verwijderd. Kies je voor het archiveren van uw e-mail dan worden ze opgeslagen.

 

POP3
Gebruikt u de instelling van POP3 protocol dan worden uw mails op de lokale computer opgeslagen, deze techniek is verouderd en wordt niet aangeraden. De reden daarvoor is heel simpel, wanneer uw computer of laptop niet meer aan gaat, bent u al uw mails kwijt.

Exchange
Deze wordt vaak gebruikt in veel bedrijven die vanuit ICT het beheer wordt uitgevoerd. Denk aan mails, afspraken, contacten en taken. Microsoft enchange is dan de perfecte oplossing. Nadeel van deze oplossing is dat het geld kost en moet worden beheerd. Hier heb je ook te maken met on-premises of online.

 

Heeft uw mail problemen? Wij helpen u graag en zorgen dat u weer kunt mailen.

Chat openen
1
Waarmee kunnen wij u helpen?
Leuk dat u er bent, waarmee kunnen wij u helpen?